Home

Camouflage AlbaniaCamouflage AlbaniaCamouflage AlbaniaCamouflage AlbaniaCamouflage Albania

Veshje ushtarake
në Shqipëri


Facebook


Twitter

KOMPANIA KOAN SHPK, është themeluar në vitin 2004, me seli në Tiranë. Që në themelimin e saj, kjo kompani ka pasur si qëllim blerjen dhe shitjen e artikujve ushtarakë dhe policorë. Gjatë viteve kjo kompani u konsolidua duke krijuar një imazh serioz për shtetin Shqiptar duke u bërë dhe lideri i parë në furnizimin me artikuj të veshmbathjes dhe pajisjeve speciale për forcat e ushtrisë dhe të policisë së shtetit Shqiptar. Kjo kompani ka realizuar furnizimin me veshmbathje të të gjitha komandove të kontigjentëve të luftës që ka nisur shteti Shqiptar drejt rajoneve të luftës si Irak apo Afganistan…


Më shumë

Aksesorë ushtarakë


E re

Çantat ushtarakeKëpucë


PRODUKTET ME TE PELQYERA

Disa nga produktet tona më të pëlqyera nga klientët tanë.

PRODUKTE TE REJA

Disa nga produktet tona më të reja.

Na kontaktoni

Dërgoni një mesazh.Rr. “Vaso Pasha” pallati 27, shkalla 3, Tiranë, Albania


+355 67 50 880 08